Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Groesbeeks Gruwelijkste – ROAd4Energy.nl

15 september 2019

ROAd4energy is een stichting die zich inzet voor het inzamelen van financiële middelen ter bestrijding van energiestofwisselingziekte.

ROAd4energy is een initiatief van de ouders en vrienden, van RObbe Alsemgeest (3 jaar). Geraakt door het ziekteproces en het overlijden van Robbe, willen zij zich inzetten voor de strijd tegen energiestofwisselingsziekte. “Deze ziekte moet zo snel mogelijk de wereld uit! Dat je te horen krijgt dat je een ziek kind hebt is erg, maar dat je dan ook nog de mededeling krijgt dat er helemaal niets aan gedaan kan worden is onmenselijk….”

ROAd4energy organiseert jaarlijks met medewerking van ruim 150 vrijwilligers op de derde zondag van september de mountainbiketocht Groesbeeks Gruwelijkste. Daarnaast ondersteunen wij initiatieven van derden om middelen voor ons in te zamelen of organiseren wij (mede) activiteiten van en voor bedrijven in ruil voor sponsoring. Op de site www.road4energy.nl worden deze activiteiten gepubliceerd. Doe je mee, meld je dan aan voor dit evenement op de website van ROAd4energy.

Gegevens

Datum:
15 september 2019
Evenement Tags:
, , , ,
Site:
www.road4energy.nl

Organisator

ROAd4energy
E-mail:
info@road4energy.nl
Site:
www.road4energy.nl